DEEP INJECTIONS®
Ojačavanje temeljnog tla pomoću ekspanzivne smole Geoplus®

FLOOR LIFT®
Floor Lift® je tehnologija koja rješava problem slijeganja podova

WALLS RESTORING®
Injektiranje smole s točno određenom silom ekspanzije u zidane građevine

CAVITY FILLING®
Popunjavanje i stabilizacija podzemnih šupljina metodom Cavity Filling®

Uretek prednosti

Kratak i jednostavan zahvat

Uretek tehnologija ne primjenjuje se uz pomoć teških strojeva, a organizacija kamiona je takva da omogućuje operativnost tima već nakon manje od sat vremena od dolaska na gradilište.

Brz rezultat

Ubrizgani materijal se izuzetno brzo stvrdnjava za razliku od cementnih mješavina. Smola vrlo brzo poprima svoja konačna mehanička svojstva, omogućujući tako uporabljivost tretiranog područja već dan nakon izvođenja zahvata.

Isplativost

Manji troškovi pripreme gradilišta, te lokaliziranje zahvata na točno određeni volumen tla u kojem su se desila slijeganja omogućuju da se zahvat obavi po konkurentnijim cijenama u odnosu na alternativne tehnologije. Brzina reakcije smole također onemogućuje da materijal otječe daleko od točke ubrizgavanja, te se na taj način izbjegava njegovo neželjeno rasipanje i troškovi koji time nastaju.

Učinkovitost

Zahvaljujući preciznom praćenju zahvata od strane Uretekovih tehničara moguće je njegovu učinkovitost vidjeti već tijekom samog izvođenja. Osim toga ishod zahvata moguće je neizravno provjeriti neposredno nakon izvedbe, pomoću komparativnih geotehničkih ispitivanja na licu mjesta kao što su npr. penetrometrijska i/ili tlačna ispitivanja koja se izvode prije i nakon injektiranja.

Istraživanje i razvoj

Jedno od glavnih obilježja tvrtke oduvijek je bio intenzivan rad na istraživanju, koji je preko suradnje s važnim sveučilišnim institucijama, prije svega sa Sveučilištem u Padovi, omogućio konstantan razvoj tehnologije. U ovom trenutku koristimo mnogo vrsta smola za ubrizgavanje, ovisno o problematici koju je potrebno riješiti, te prilikom projektiranja zahvata upotrebljavamo poseban softver za proračunavanje.

Kontinuirana suradnja sa istraživačkom zajednicom

Intenzivan rad s ciljem boljeg razumijevanja učinaka injektiranja smole u tlo i suradnja sa Sveučilištem, te uvaženim stručnim studijima urodili su, osim ostalog, i širokim spektrom znanstvenih spoznaja, koje su objavljene na raznim međunarodnim kongresima i mogu se dobiti na upit.

Međunarodna suradnja

Uretek je dio međunarodne grupe rasprostranjene u više od 30 zemalja. Grupa je sastavljena od neovisnih društava koje ujedinjuje razmjena znanja, opreme, iskustava, itd.

 

Riješite problem od temelja

Savska cesta 84, Sesvete, Croatia

           Mob: 098 228 058


info@uretek.hr

Prijavite se na naš Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter

Budite u toku sa svim novostima Uretek tvrtke!

Hvala Vam, zaprimili smo email.